“Een man verdient minder dan ik”: het is tijd om te verspreiden?

Velen zijn gewend om te denken dat de man een kostwinner in de familie moet zijn. Als een man minder verdient dan zijn vrouw, wordt hij beschouwd als zwak, insolvent of alleen alfons. De publieke opinie verplettert zijn vrouw. Hoe je het eens kunt zijn en elkaar kunt helpen om zich te ontwikkelen? De psycholoog betoogt.

Twijfels bezoeken vaak vrouwen die de positie van de Mininger in het gezin vasthouden. En het gaat niet alleen om patriarchale stereotypen. Soms evalueren vrouwen op het gebied van inkomsten van een man zijn volwassenheid, persoonlijke kenmerken, evenals het verlangen naar zelfontwikkeling en implementatie. De kwaliteit van het huwelijksleven wordt echter niet alleen gemeten door het niveau van de inkomsten van elk van de partners, de psycholoog Lilia Levitskaya verzekert de psycholoog.

“Er zijn altijd verschillende hoofdfactoren in het paar om de compatibiliteit te verifiëren. En u kunt een analyse van uw relatie beginnen met een terugkeer op het moment van kennis, ‘zegt ze. Volgens de expert is het in het stadium van het kiezen van elkaar dat de belangrijkste mislukkingen vaak voorkomen.

Voor liefde en berekening

‘Het is geweldig als je bewust een man kiest. Kijk naar welke waarden hij heeft in het leven en of ze samenvallen met je. Bovendien zijn de acties indicatief, en niet je fantasieën over hem of zijn woorden.

Gregory vertelde Olga bijvoorbeeld tijdens de datum waarop hij zijn eigen bedrijf wilde openen. Hij heeft coole ideeën, en zeer binnenkort zal hij een miljonair worden. Datums vonden echter meestal plaats in een park op een bank. Olga zelf betaalde voor bier voor twee en luisterde bewonderend naar Gregory, droomde van hoe snel hij haar naar hun eigen chique huis zou brengen, ”legt Levitskaya uit.

Onthoud: of u uw uitverkorene alleen hebt gekozen met een “kop” of ook met een lichaam? Wat waren je gevoelens? Was het blij?

Wilde je je uitverkorenen?? Het sociale niveau dat u en uw partner ook belangrijk waren op het moment van kennis. Hoeveel heb je elkaars positie in de samenleving versterkt? Wat om je heen en hij had? En hoe ieder van jullie naar je doelen ging?

“Als je nog dieper opgaf, was het belangrijk om te kijken naar de spirituele component van een persoon, zijn levensstrategie en het vermogen om te ontwikkelen. Hoeveel van jullie hebben zo zorgvuldig een man gekozen bij de ingang van de relatie? Maar zelfs jeans die we vaak veel zorgvuldiger kiezen: of we nu op de figuur gingen zitten, is het handig of een zeldzaam bedrijf of een breedte is, ”benadrukt de psycholoog.

We evalueren de vooruitzichten

Na de analyse van uw kennismaking is het al gemakkelijker voor u om de vraag te beantwoorden of u financiële exploits van de echtgenoot kunt verwachten. Om het nog beter uit te zoeken, biedt Lilia Levitskaya aan om aandacht te schenken aan https://potentie-verhogen.com/hoe-verbeter-je-erecties/ de volgende factoren:

  • Wat de man de norm beschouwt. Is het echt belangrijk voor hem om op een hoog niveau te leven, of is hij gewend aan een ander, en het maakt hem niet uit of zijn positie zal veranderen?
  • Het vermogen om zich te ontwikkelen. Streeft hij naar een toename van het inkomen of begint hij alleen ‘vanaf een trap’ van een vrouw?
  • Communicatie vaardigheden. Is een man die in staat is om belangrijke relaties op te bouwen en zich aan te passen aan omstandigheden, of hij gaat aan het werk dat hij niet leuk vindt, en alle mensen irriteren hem en beledig hem?
  • Levenstrategie. Of hij de positie van een leider inneemt of altijd ontevreden is?
  • Vermogen om dromen om te zetten in echte acties. Realiseert de echtgenoot zijn bedoelingen? Gelooft het in? Ambitieuze lee? Is het in staat om de zone van bekend ongemak te verlaten?
  • Overtuigingen. Heeft hij gedachten dat “alle rijken slecht zijn” of hij is ervan overtuigd dat hij alles kan bereiken wat hij wil?

Familiescenario’s

Vaak kiezen vrouwen mannen op basis van hun familiescript. Als je moeder papa niet haar hele leven respecteerde, ‘verhoogde’, getrokken en geïnspireerd, dan zullen dergelijke verhalen automatisch in je leven worden herhaald. Controleer of u een gijzelaar bent geworden van een familiescript.

Het vermogen om te onderhandelen

De volgende fase van onze routekaart is de interactie binnen het paar. Hier komt communicatie naar het hoofdplan.

“We zijn allemaal verschillend. Iedereen leeft in zijn eigen wereld, bestaande uit gewoonten, ervaringen uit het verleden en overtuigingen. Voor gezamenlijke groei en ontwikkeling is het uiterst belangrijk om te onderhandelen dat ieder van u in een relatie wil ontvangen en wat wil geven. Geschillen en ontevredenheid over het inkomstenniveau is slechts een gevolg. De redenen voor de problemen liggen in de interactie en het gebrek aan overeenkomsten, ”merkt Lilia Levitskaya op.

“Als u elkaar” verkeerd “hebt gekozen en niet heeft leren praten, is het nauwelijks mogelijk om gezamenlijke ontwikkeling voort te zetten. En het maakt niet uit wie en hoeveel verdient, “voegt ze eraan toe. -Als u correct kiest, en u kunt misschien de waarde van een partner voor u communiceren, is niet in geld, maar op een andere manier?”

Iemand in een paar kan sterk zijn in het verdienen van geld, iemand in de implementatie van gezamenlijke plannen en iemand in communicatie met kinderen